Change background image
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

heater resistor pack

Discussion in 'Interior, ICE, Security, Lighting & Electrical' started by stann01, Jan 12, 2012.

  1. stann01

    stann01

    Joined:
    Jan 14, 2011
    Messages:
    52
    Location:
    wiltshire
    Car:
    2002 clio 172
    hi all, done the required test to bridge the connections 1 and 5 and the heater comes on full so guess its the resistor

    where can i get one from? scrappy maybe? dont want to pay renault silly money

    had a looky on fleabay but they only have refurbish service
     
  2. nufctoon

    nufctoon

    Joined:
    May 1, 2008
    Messages:
    938
    Location:
    Leicester
    Car:
    n/a
    try cliospare on here boss
     
  3. boffey

    boffey

    Joined:
    Nov 28, 2008
    Messages:
    763
    Location:
    wigan
    Car:
    AG 200 cup
    There's a guide on how the repair them on here iirc
     
  4. Hodgins

    Hodgins ClioSport Club Member

    Joined:
    Jul 26, 2009
    Messages:
    1,270
    Location:
    South Wales
    Car:
    Focus RS + 1.2
    i purchased a refurbed one, gave a warranty too so i was happy enough :smile:
     
  5. chopper1708

    chopper1708

    Joined:
    Jul 31, 2011
    Messages:
    32
    Location:
    Andover
    Car:
    Clio Sport 172
  6. SkidMarx

    SkidMarx

    Joined:
    Feb 26, 2007
    Messages:
    2,021
    Location:
    ( . Y . )
    Car:
    172
    Ive got a working one if you need one mate, PM me.
     
  7. chopper1708

    chopper1708

    Joined:
    Jul 31, 2011
    Messages:
    32
    Location:
    Andover
    Car:
    Clio Sport 172
    I have now completely fixed my existing resistor pack. Excellent guide, well produced with informed instruction and illustrations that guide you all the way through. Very pleased, and I owe the producer a pint as its save me £120! Thanks!
     
  8. benkay

    benkay ClioSport Club Member

    Joined:
    Nov 1, 2010
    Messages:
    423
    Location:
    Chichester, W. Sussex
    Car:
    V6 Ph2 & Megane 265
    I'll have a bitter, thanks :wink:
     
  9. Feates172

    Feates172

    Joined:
    May 24, 2012
    Messages:
    1,797
    Location:
    Abingdon, Oxfordshire
    Car:
    PH2 Flamer
    Hi I have the same issue, climate control functions all work and light up but not blowing. I've put a wire between pins 1 and 5 with ignition on, and 5 just sparks? Any idea?

    I have got a replacement motor and resistor pack on its way off some one on here. But I'd like to see what's at fault instead of replacing them both.

    Pretty confused atm.
     

Share This Page